Op kermisDINSDAG 26 juli 2016 om 18 uur de 10E MEMORIAL FLORENT BAFCOP : dit is een ploegentijdrit (vier deelnemers) voor wielertoeristenclubs met clubkaart of recreanten (plaatselijke verenigingen) die op een verkeersvrij en afgesloten parcours (Baljuwstraat, d’Hoogte, Sint-Pietersstraat, Nedergraafstraat, Heuvellandseweg en aankomst nabij de parking OC Rookop) tegen de klok fietsen.

De wielertoeristenclubs met clubkaart rijden VIJF ronden of 20 kilometer tegen de tijd; de recreanten (en plaatselijke verenigingen) gaan voor DRIE ronden of 12 kilometer. De aankomsttijd van de DERDE renner is bepalend voor de uitslag.

Er is dit jaar opnieuw een apart klassement van wielertoeristenclubs en recreanten.

Inschrijving vooraf is noodzakelijk en dient online te gebeuren via de vernieuwde website www.wielerclubbergdal.be.
Er wordt gestart in verschillende reeksen (18u15, 19u, 19u45, 20u30) graag uw voorkeur van startuur meedelen bij het sturen van uw inschrijving

Prijsuitreiking is op de parking OC Rookop onmiddellijk na de ploegentijdrit omstreeks 21.30 uur.